ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιάνκοβιτς και επίσημα μέχρι το 2022

ΑΕΚ: Γιάνκοβιτς και επίσημα μέχρι το 2022
EUROKINISSI

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα θα είναι και τη νέα σεζόν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1+1 χρόνων με την "Ένωση".

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Ο Γιάνκοβιτς έγινε ο τέταρτος παίκτης της "Ένωσης" που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τους Γιόνας Ματσιούλις, Μάρκους Σλότερ και Κιθ Λάνγκφορντ, με την ΑΕΚ να έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Γιανίκ Μορέιρα, Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Γόντικα.

Ο Γιάνκοβιτς αποκτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν και είχε 7.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο ορο σε 23 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 7.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα (03/08) η συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας με τον Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς (30 χρ., 2μ.02).

Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς (1+1) διαρκείας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021, με «οψιόν» έως το Καλοκαίρι του 2022".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ