ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά στον Ματ Λοτζέσκι

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα του Ματ Λοτζέσκι, με τις δύο πλευρές να έχουν βρει πολλά σημεία επαφής και οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες για να υπάρξει οριστικό deal.

Το όνομα του Ματ Λοτζέσκι βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, με τον παίκτη να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα να τον δελεάζει -και με το παραπάνω. Ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Τόφας, με την επιστροφή στην Ελλάδα να είναι κάτι παραπάνω από ένα δελεαστικό σενάριο για τον ίδιο και η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Η εμπειρία του από το υψηλότερο επίπεδο (έξι σεζόν στην EuroLeague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ που διαθέτει είναι δύο στοιχεία που τον έχουν ξεχωρίσει στη λίστα του Ηλία Παπαθεοδώρου, σε σημείο που η πλευρά του παίκτη και οι κιτρινόμαυροι έχουν προχωρήσει αρκετά σε επίπεδο διαπραγματεύσεων και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει deal.

Δεδομένου μάλιστα ότι το κασέ του είναι "στα μέτρα" της ΑΕΚ, η συμφωνία δεν μοιάζει να βρίσκεται μακριά, προκειμένου ο Ματ Λοτζέσκι να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Την περσινή σεζόν, είχε 10.6 πόντους (με 43.2% στα τρίποντα) και 2.6 ριμπάουντ ανά 28'42'' συμμετοχής στο EuroCup με τα χρώματα της Τόφας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ