ΑΕΚ

Κρούση ΤΣΣΚΑ στον Σαντ-Ρος, δεν τον δίνει η ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσω του Δημήτρη Ιτούδη, προσέγγισε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΚ. Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ.

Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Μάλιστα, η ρωσική ομάδα, μέσω του Δημήτρη Ιτούδη, προσέγγισε τον Κουβανό γκαρντ/φόργουορντ προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του. Αυτό βέβαια έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι αρκετά ενοχλημένοι με τον Έλληνα τεχνικό για την κίνησή του να παρακάμψει την ομάδα και να επικοινωνήσει απευθείας με έναν παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Σαντ-Ρος είναι εντυπωσιακός την εφετινή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, έχοντας 13.8 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4.4. ασίστ ανά αγώνα στο Basketball Champions League. Παράλληλα, στην ΕΚΟ Basket League έχει 9.1 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 2.4 κλεψίματα και 2.9 ασίστ ανά ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Κουβανού, που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης, αφού είναι καταλυτικός στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ