ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξανα άτυχος ο Ξανθόπουλος, εκτός για 2-3 εβδομάδες!

ΑΕΚ: Ξανα άτυχος ο Ξανθόπουλος, εκτός για 2-3 εβδομάδες!
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος στάθηκε ξανά άτυχος, αφού υπέστη θλάση στην δεξιά γάμπα στον τελικό με την Φλαμένγκο και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες!

Οσκαρ ατυχίας για τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο έμπειρος γκαρντ είδε για μία ακόμα φορά την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αφού στη νίκη της ΑΕΚ στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με 86-70 τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες!

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Ξανθόπουλος υπέστη θλάση έξω γαστέρας δεξιού γαστροκνημίου (κοινώς, τραυματίστηκε στην δεξιά γάμπα), με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο τελευταίος τραυματισμός έρχεται να προστεθεί σε μία απίστευτη αλυσίδα ατυχιών για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος στον ημιτελικό είχε υποστεί κάκωση σκαφοειδούς στον αριστερό αστράγαλο - σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε με ένεση στη μέση! - ενώ νωρίτερα μέσα στην σεζόν έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και κάταγμα στη μύτη!

Με τον Ξανθόπουλο εκτός δράσης, οι Μάλκολμ Γκρίφιν και Δημήτρης Μωραϊτης αναμένεται να έχουν αυξημένες αρμοδιότητες ως back up του Τζόρνταν Θίοντορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ