ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με τέσσερις απουσίες, αλλά με Μάντζαρη στα φιλικά της Θεσσαλονίκης

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΡΑΣΤΑ ΒΕΧΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην υπολογίζει όμως σε τέσσερα βασικά κομμάτια του rotation.

Τα δύο φιλικά με Άρη (5/9) και ΠΑΟΚ (7/9) θεωρητικά αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν, και κυρίως για το Final Eight του Basketball Champions League.

Στην πράξη βέβαια, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να έχει ξεκάθαρη εικόνα δεδομένων των αρκετών απουσιών που θα έχει. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν δίχως τους Δημήτρη Κατσίβελη, Ματ Λοτζέσκι, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Γιόνας Ματσιούλις. Από την άλλη, το "παρών" θα δώσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά κι ο Ταϊρίς Ράις που έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, θα ακολουθήσουν τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια βάσει προγράμματος με Προμηθέα (9/9), Περιστέρι (12/9) και ΠΑΟΚ (16/9).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ