ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με το "16" στην φανέλα ο Ζήσης

ΑΕΚ: Με το "16" στην φανέλα ο Ζήσης
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Ζήσης θα φοράει τον αριθμό 16 στην επιστροφή του στην ομάδα, αφού το αγαπημένο του Νο6 έχει αποσυρθεί πλέον προς τιμήν του Γιώργου Τρόντζου.

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, με τον 37χρονο γκαρντ να επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε και να αλλάζει τα δεδομένα. Μαζί με την επιστροφή του όμως, ο Ζήσης θα αλλάξει και αριθμό.

Το αγαπημένο Νο6 του άλλοτε διεθνή δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην "Ένωση", αφού ο αριθμός έχει αποσυρθεί για χάρη του σπουδαίου Γιώργου Τρόντζου. Όπως ενημέρωσε πάντως η ΑΕΚ, ο αριθμός "6" θα εξακολουθήσει να υπάρχει στην φανέλα του, με την διαφορά ότι πλέον ο Ζήσης θα φοράει την φανέλα με τον αριθμό "16".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

" Στις 15 Οκτωβρίου 2016, στον αγώνα με Λαύριο, η φανέλα με το "6" του τεράστιου Γιώργου Τρόντζου, αποσύρθηκε διά παντός, αφού ανυψώθηκε στην οροφή της προσωρινής έδρας της "Βασίλισσας", στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και πέρασε στην αιωνιότητα.

Ως εκ τούτου, ο Νίκος Ζήσης δεν θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο, αυτό, που συνήθιζε να βλέπει για χρόνια ολόκληρα και ο κόσμος, που τον λάτρευε, μέχρι και το προτελευταίο "ταξίδι" της καριέρας του, στη Μπανταλόνα. Η νέα εμφάνιση του Ζήση θα εμπεριέχει το "6". Πρόκειται για το νούμερο «16» και μ’ αυτό θα πορεύεται στο εξής...

Γούρικο να είναι, Νίκο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ