ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νίκησε Άρη με πρωταγωνιστή Ρογκαβόπουλο

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΑΝΒΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΑΝΒΙΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Ρογκαβόπουλο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ΑΕΚ επικράτησε του Άρη σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν για πρώτη φορά μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε με 59-66 του Άρη στο πρώτο από τα συνολικά δύο παιχνίδια που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (14-18), όμως η Ένωση ανέβασε στροφές στη δεύτερη περίοδο, η οποία έληξε με 25-36. Ο Άρης μείωσε σε 42-47 στο τρίτο δεκάλεπτο για να έρθει η τελική επικράτηση της ΑΕΚ με 59-66.

Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που σημείωσε 15 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κιθ Λάνγκφορντ με 12. Στη φιλική αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν οι Ράις και Γόντικας, ενώ Κατσίβελης, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς και Ματσιούλις έμειναν στην Αθήνα.

Από την πλευρά του Άρη, επρόκειτο για το πρώτο φιλικό της ομάδας του Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τη Δευτέρα (7/9) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε νέα φιλική αναμέτρηση, προτού επιστρέψει στην Αθήνα για τα φιλικά με τον Προμηθέα (9/9), Περιστέρι (12/9) και ξανά τον ΠΑΟΚ (16/9). Στόχος του προπνητή της ΑΕΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου είναι να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του ενόψει του Final 8 του BCL.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 25-36, 42-47, 59-66.

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Ρογκαβόπουλος 15, Λάνγκφορντ 12, Μορέιρα 8, Γκίκας 8, Σλότερ 7, Μωραΐτης 6, Ζήσης 4, Μαυροειδής 4, Χρυσικόπουλος 2.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ