Μόλις 235 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί σε τρεις ημέρες, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν κάνει μια μεγάλη επένδυση, αλλά να βλέπουν μικρή ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος κι ο Γιόνας Ματσιούλις ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ, ποιοτικοί Έλληνες όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και ο Δημήτρης Μαυροειδής αποκτήθηκαν, ο Λίνος Χρυσικόπουλος ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, οι Κέντρικ Ρέι - Κιθ Λάνγκφορντ ήταν σπουδαίες κινήσεις, το ίδιο και εκείνη του Μάρκους Σλότερ. Και όμως, ο κόσμος της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν είναι "ζεστός", με τα εισιτήρια διαρκείας να βρίσκονται πολύ χαμηλά στο φινάλε της τρίτης ημέρας της κυκλοφορίας τους.

ADVERTISING

Τι κι αν η ομάδα στοχεύει στον πρωταθλητισμό σε Ελλάδα (Basket League και Κύπελλο) και Ευρώπη (Basketball Champions League), τι κι αν οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές (μεγάλο μέρος των θέσεων κοστίζουν 90 ευρώ), ο καταμετρητής που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ έχει κολλήσει στον αριθμό 235. Τόσα διαρκείας έχουν διατεθεί μετά από τρεις ημέρες, νούμερο που σίγουρα προβληματίζει καθώς η επένδυση που έχει γίνει είναι μεγάλη και η ανταπόκριση του κόσμου πολύ μικρή.

ADVERTISING

Inline Image