ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πουλήθηκε στην ΤΣΣΚΑ ο Σαντ-Ρος

ΑΕΚ: Πουλήθηκε στην ΤΣΣΚΑ ο Σαντ-Ρος
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε μια σημαντικη μεταγραφή και καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό, αγόρασε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος από την ΑΕΚ. Κίνηση-ματ από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να χάσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΣΣΚΑ έδωσε 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει τον Κουβανό γκαρντ/φόργουορντ από την "Ένωση". Το συνολικό κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Η ΤΣΣΚΑ εξέταζε εδώ και αρκετές εβδομάδες την περίπτωση του Σαντ-Ρος, έχοντας προσεγγίσει τον παίκτη, με την ΑΕΚ τότε να ξεκαθαρίζει ότι δεν τον παραχωρεί. Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να έχει πληγεί από τραυματισμούς στην περιφέρεια, με τελευταία θύματα τους Στρέλνιεκς και Χάκετ, η ΤΣΣΚΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να γίνει πιο πιεστική και να είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να ενισχυθεί. Ενέτεινε λοιπόν την πίεσή της προς την ΑΕΚ, καταθέτοντας μία πρόταση που η "Ένωση" δεν ήταν δυνατόν να αρνηθεί.

Στο πρόσωπο του Σαντ-Ρος η ΤΣΣΚΑ ελπίζει να βρει πρακτικά τον αντι-Κλάιμπερν, ο οποίος εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει τεθεί εκτός λόγω ρήξης χιαστού. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο Σαντ-Ρος ήταν ο αντικαταστάτης του Κλάιμπερν στη Νταρουσάφακα το 2017, όταν ο Αμερικανός είχε πάρει μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ!

Η ΑΕΚ από την πλευρά της πλέον καλείται και αυτή να κινηθεί άμεσα. Προερχόμενη από ένα τρομερό δίμηνο, όπου μέτρησε 16 νίκες σε 17 παιχνίδια πριν ηττηθεί από την Αντβέρπ χθες (8/1) για το BCL, η "Ένωση" πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει το κενό του σημαντικότερου παίκτη της, αφού ο Σαντ-Ρος ένωνε την ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αριθμώντας 9 πόντους, 6.2 ριπάουντ, 3.4 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στην ΕΚΟ Basket League και 12.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ