ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Μπάνκι

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Μπάνκι

Ο Λούκα Μπάνκι διανύει τις τελευταίες ημέρες του στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της Ένωσης από τους ημιτελικούς των playoffs. Έλληνα προπονητή θέλει η Ένωση.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τον Προμηθέα στον 5ο ημιτελικό της Basket League δεν θα μπορούσε να μην έχει και συνέπειες. Μία από αυτές θα είναι η αλλαγή προπονητή, η οποία μοιάζει να είναι πια δρομολογημένη στην Ένωση, με τον Λούκα Μπάνκι να διανύει τις τελευταίες ημέρες του ως προπονητής της ομάδας.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αποτελεί πια ειλημμένη απόφαση στην ΑΕΚ και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο Ιταλός προπονητής μπορεί να έχει ως δικαιολογία τους τραυματισμούς και ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της, ωστόσο ο Μπάνκι αφενός έχει "χάσει" τους περισσότερους παίκτες του, αφετέρου οι βαριές ήττες που υπέστη κατά την διάρκεια της χρονιάς στα ντέρμπι, δεν βοήθησαν μα αντιστραφεί το κλίμα.

Όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος της σεζόν (και με τους μικρούς τελικούς να μεσολαβούν) η ΑΕΚ θα ψάξει για νέο προπονητή και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Έλληνας. Η Ένωση δεν πρόκειται να βιαστεί πάντως, αν και οι στόχοι είναι λίγο έως πολλοί συγκεκριμένοι: ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο Αρης Λυκογιάννης, ο Ηλίας Ζούρος και ο Γιάννης Καστρίτης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ