ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρόκριση κόντρα στη Μπάμπεργκ

ΑΕΚ: Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την πρόκριση κόντρα στη Μπάμπεργκ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάμπεργκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο να καλύψει το -4 της ήττας της στον πρώτο αγώνα προκειμένου να προκριθεί στο Final Four του Basketball Champions League.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (3/2) την Μπάμπεργκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον επαναληπτικό της ήττας της με 67-71 στην Γερμανία για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, ψάχνοντας τη νίκη με +5 πόντους για να προκριθεί στο Final Four.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο, με την ΑΕΚ να έχει ήδη ανακοινώσει ότι έσπασε το ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Basketball Champions League το οποίο κρατούσε η ίδια από τον αγώνα του προηγούμενου γύρου με τον ΠΑΟΚ, όταν είχαν βρεθεί στο γήπεδο 13.000 θεατές!

Σε αυτή της την προσπάθεια η "Ένωση" θα παραταχθεί χωρίς τον μεγάλο άτυχο της σεζόν, Γιόνας Ματσιούλις, καθώς και τον Βασίλη Καββαδά, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην 12αδα, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Το ευχάριστο ωστόσο για την ΑΕΚ είναι ότι ο Τζόρνταν Θίοντορ πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι κανονικά στην12αδα.

Η Μπάμπεργκ από την πλευρά της έχει τα δικά της προβλήματα, αφού είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Νίκου Ζήση και Ελάιας Χάρις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στο Basketball Champions League (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

19:30 ΑΕΚ - Μπάμπεργκ (67-71)

21:00 Αντβέρπ - Νίζνι (83-68)

21:30 Τενερίφη - Χάποελ Ιερουσαλήμ (73-75)

21:30 Βίρτους Μπολόνια - Ναντέρ (75-83)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ