ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο Περιστέρι και την επόμενη χρονιά ο Αγραβάνης

ΑΕΚ: Στο Περιστέρι και την επόμενη χρονιά ο Αγραβάνης

Η ΑΕΚ αποφάσισε να παραχωρήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Γιάννη Αγραβάνη στο Περιστέρι υπό τη μορφή δανεισμού.

Κάτοικος δυτικών προαστίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει ο Γιάννης Αγραβάνης, μετά την απόφαση της ΑΕΚ να τον αφήσει στο Περιστέρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ παραχωρείται υπό τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο, με την προοπτική να πάρει πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Την προηγούμενη χρονιά ο Αγραβάνης έπαιξε σε 33 αγώνες στην Basket League, έχοντας 3,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 13,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στα Playoffs έκανε μάλιστα και τις καλύτερες εμφανίσεις του. Στη σειρά των μικρών τελικών με την ΑΕΚ πέτυχε στον 3ο αγώνα 14 πόντους με 6/8 σουτ, αριθμοί που αποτελούν ατομικά ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ του Περιστερίου, ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ είπε: " Στόχος μας να έχει συνέχεια η περυσινή επιτυχημένη μας πορεία και να αποκτήσει το Περιστέρι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό μπάσκετ σε μόνιμη βάση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να βοηθάω την ομάδα του Περιστερίου. Υγεία να έχουμε άπαντες στον σύλλογο, ώστε να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις καθώς και στην Ελλάδα".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

" Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι παραχωρεί σήμερα (13/08) τον Γιάννη Αγραβάνη (21 χρ., 1μ.98) στο Γ.Σ. Περιστερίου, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε στο Περιστέρι και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο".

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ