ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το post του Γιώργου Νικολάου για Ματσιούλις, Final Eight και εισιτήρια διαρκείας

ΑΕΚ: Το post του Γιώργου Νικολάου για Ματσιούλις, Final Eight και εισιτήρια διαρκείας

Σχόλιο για τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις, για το Final Eight που πλησιάζει και για την υποστήριξη του κόσμου, τον οποίο η ΑΕΚ έχει ανάγκη, έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Νικολάου.

Με ένα μακροσκελές post στη σελίδα του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, σχολίασε τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις στη σημερινή (31/8) προπόνηση, το Final Eight που το μεσημέρι της Τετάρτης θα ανατεθεί κι επίσημα στην Αθήνα, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας των κιτρινόμαυρων που χρειάζονται την υποστήριξη του κοινού τους. Ένα κοινό που, στην Ισπανία τουλάχιστον, αρχίζει σιγά-σιγά να επιστρέφει στα γήπεδα.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Γιώργου Νικολάου:

" Σεβασμός, «Διαρκείας», «ΝΑΙ» θέλουμε F8 με κόσμο!

Επειδή η ειρωνεία και ενίοτε η αχαριστία πνίγουν την αλήθεια, να πω συμπληρωματικά, ότι ο «Ταύρος» τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του. Και προφανώς αναμένουμε με αγωνία τη διάγνωση, όπως συμβαίνει ανθρώπινα σε κάθε τέτοια περίπτωση, πολύ δε μάλλον σε συνθήκες έντονης πίεσης όλων μας στον πλανήτη, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Σεβασμός, λοιπόν...

Επίσης, για να μην επαναλάβω αυτονόητα, καλό είναι να διαβάσουμε όλοι λέξη προς λέξη τα όσα γράφτηκαν στην ανακοίνωση για τα «Διαρκείας» 2020-2021. Το δικαίωμα στην επιβράβευση για την Ομάδα, τη Διοίκηση και τον Οργανισμό γενικότερα είναι πρόδηλο αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη, ΟΣΟ ΠΟΤΕ, για τους 4 λόγους, που αναφέρθηκαν (στην ανακοίνωση), με αποκορύφωμα την ελπίδα, που γεννήθηκε για το Σπίτι μας, χάρη στις προσπάθειες του εμπνευστή της, μετά από περίπου έναν αιώνα προσφυγιάς (με εξαίρεση τη βραχύβια εγκατάσταση στο αγαπημένο αλλά μικρό «Γ. Μόσχος») και για δεκάδες άλλους λόγους.

Η «Βασίλισσα» για άλλη μία φορά τρέχει μετ’ εμποδίων στην προετοιμασία, που διεκόπη βίαια για λόγους υγείας, αλλά δεν το κάναμε θέμα και δεν δώσαμε non paper υπεραναλύσεις και δικαιολογίες για την πρώτη φιλική αναμέτρηση (με αντίπαλο τον ΠΑΟ). Ακολούθησαν οι τραυματισμοί δύο αθλητών μας. Τουτέστιν... 3 αθλητές μας στο σύνολο, μεγαλύτεροι ή μικρότεροι σε... ηλικία, είναι προσώρας εκτός. Περαστικά και στους τρεις λοιπόν. Δεν το βάζουμε κάτω-δεν το βάλαμε ποτέ.

Και έχουμε μπροστά, τις επόμενες ημέρες, δύο διοργανώσεις, αλλά δεν κρύβουμε, ότι καιγόμαστε για την κατάκτηση του BCL 2020, όπου κι αν γίνει το... F8. Ευελπιστούμε αυτονόητα να γίνει με τη βοήθεια και του Θεού, στο προσωρινό σπίτι μας, και ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ». Τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ. Και πιέζουμε γι' αυτό. Και πιέζουμε και γενικώς, όχι μόνο για το F8. Eμείς οι... κακοί... Οι... εγκληματίες. Με όποια ποσόστωση. Και με μέτρα. Αρκετοί Ευρωπαίοι (βλέπε φωτό) έκαναν το πρώτο βήμα, ελπίζουμε να κάνουμε και εμείς το επόμενο.

1. Για το καλό του αθλήματος, που βάλλεται, και ήρθε και έδεσε η πανδημία για να το ρίξει στα Τάρταρα ακόμη πιο βαθιά, αλλά θα το σηκώσουμε!

2. Για τον φίλαθλο (οπαδό μας), που αναζητά μια σταγόνα δροσιάς για να ξεφύγει από τα προβλήματα, που τον βρήκαν και του σακάτεψαν τα σωθικά, την τσέπη και τη ψυχολογία, και η ομάδα που τον κάνει σταθερά περήφανο όχι μόνο για τα τρόπαια, αλλά για την προσπάθεια και το σφυγμό και για τον ιδρώτα.

3. Για την Ελλάδα, που πάλι θα στρέψει τους ευρωπροβολείς πάνω της, για ακόμη μία φορά μέσα σε 3 χρόνια (τί να κάνουμε; ).

4. Και για τις... δουλειές όλων των εμπλεκομένων, που κινδυνεύουν, με τα γήπεδα ολόκλειστα.Ζούμε σε μία εποχή περίεργη. ‘Ελαχε στη γενιά μας. Η αρρώστια είναι εδώ, αλλά πρέπει να βρούμε όλοι τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, και ατομική ευθύνη, ιδίως μέχρι οι ειδικοί να ανακαλύψουν τα αντίδοτα.

Να δείξουν οι οπαδοί μας, έστω υπό την ασφυκτική πίεση των Ημερών, με όποιο τρόπο, ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Στη «Βασίλισσα».

Το διακύβευμα είναι ισχυρό.

Θα μπούμε-ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ