ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το συγκινητικό "αντίο" του Χάντερ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βινς Χάντερ, με ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε την ομάδα, αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν θα αντάλλαζε με τίποτα στον κόσμο αυτά τα δύο χρόνια που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ύστερα από δύο σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Βινς Χάντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, καθώς η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22/07) την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν, ειδικά στο Basketball Champions League, όπου είχε 18 πόντους και 8.1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ πέρυσι βοήθησε σημαντικά προκειμένου η Ένωση να κατακτήσει το τρόπαιο.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο 24χρονος σέντερ, με ανάρτηση στο στο Instagram, ευχαρίστησε την ομάδα, αλλά και τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν θα αντάλλαζε με τίποτα στον κόσμο αυτά τα δύο χρόνια που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα.

"Ευχαριστώ ΑΕΚ. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια, τα οποία δεν θα τα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με έκαναν να νιώσω την Αθήνα σαν το σπίτι μου, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Αυτά τα δύο χρόνια με βοήθησαν να βελτιώσω τον εαυτό μου τόσο ως άνθρωπος όσο κι ως αθλητής και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Τίποτα λιγότερο από αγάπη για το κίτρινο και το μαύρο και θα έχω πάντα την πόλη και την ομάδα μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ", αναφέρει το μήνυμα.

ΑΕΚ: Το συγκινητικό "αντίο" του Χάντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πακέτο" στη Βίρτους Μπολόνια ο Χάντερ με τον Γκαμπλ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ