ΑΕΚ

Αγγελόπουλος: "Τέσσερις τίτλοι σε δύο χρόνια, γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019-2020 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, εστιάζοντας στον δρόμο που διένυσαν οι κιτρινόμαυροι μέχρι τη νίκη, αλλά και την ολοκλήρωση της μετακόμισης στο νέο γήπεδο.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για πέμπτη φορά στην ιστορία της, κερδίζοντας στον τελικό τον Προμηθέα Πάτρας. Μπορεί οι δύο ομάδες να μην προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα, αυτό που μετράει για την Ένωση όμως είναι ότι κατέκτησε ένα τρόπαιο για τρίτη διαδοχική σεζόν. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την απονομή του Κυπέλλου στους κιτρινόμαυρους, ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων ανέφερε αρχικά πως "αυτό το Κύπελλο το αφιερώσαμε σε αυτούς τους λίγους που βρήκαν πρόσκληση και βρέθηκαν σε αυτόν τον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε πάρει τέσσερις τίτλους σε δύο χρόνια, γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας. Η ομάδα έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους τραυματισμούς, έχουμε κάνει εννέα αλλαγές".

Αναφορικά με το φινάλε - θρίλερ, που είχε ο τελικός, σχολίασε πως "είχε ένταση και αγωνία. Μακάρι κάποια στιγμή να διοργανώνουμε παιχνίδια με κόσμο στο γήπεδο. Στο Copa del Rey παίζουν οκτώ ομάδες στο ίδιο γήπεδο στην Μάλαγα. Εδώ θέλουμε να παίξουν δύο ομάδες με κόσμο στον τελικό", ενώ σε ερώτηση για το πόσο κοντά βρίσκεται η ΑΕΚ στην είσοδό της στο νέο γήπεδο, απάντησε: "Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Σήμερα δεν θα πούμε κάτι παραπάνω. Πανηγυρισμοί και γιορτή".

Τέλος, αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, σχολίασε πως "μέσα από ατυχίες, τραυματισμούς, τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι όρθια, μέσα και στους τρεις στόχους. Θέλουμε τρεις τελικούς. Πήγαμε στον πρώτο και τον κερδίσαμε. Θέλουμε να πάμε στο Final Four του BCL και να παίξουμε και στον τελικό του πρωταθλήματος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ