ΑΕΚ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Μάριο Τσάλμερς

Memphis Grizzlies' Mario Chalmers plays against the Minnesota Timberwolvesin the second half of an NBA basketball game Monday, April 9, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Memphis Grizzlies' Mario Chalmers plays against the Minnesota Timberwolvesin the second half of an NBA basketball game Monday, April 9, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP PHOTO/JIM MONE

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Τσάλμερς, αποκτώντας ακόμη μία λύση στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Η μετακίνηση του Μάριο Τσάλμερς στην ΑΕΚ ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να επιβεβαιώνει επί της ουσίας τη συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο 33χρονος παίκτης έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) και δύο μέρες μετά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

" Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε συμφωνία με τον δις Πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Μάριο Τσάλμερς. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε σήμερα (04/11), στα Γραφεία του Κλειστού του ΟΑΚΑ, το συμβόλαιό του και τίθεται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου" αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ (με τους Μαϊάμι Χιτ) έκλεισε την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Βίρτους Μπολόνια, έχοντας 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ στον δρόμο προς την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ιταλική ομάδα.

AP Photo/Jim Mone

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ