ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Χάρη Γιαννόπουλο που πηγαίνει στον Προμηθέα

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Χάρη Γιαννόπουλο που πηγαίνει στον Προμηθέα
EUROKINISSI

Παίκτης του Προμηθέα Πάτρας πια, ο Χάρης Γιαννόπουλος είδε την ΑΕΚ να τον αποχαιρετά το απόγευμα της Κυριακής (21/6) με μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Μετά από μια διετία στα κιτρινόμαυρα, ο Χάρης Γιαννόπουλος δεν είναι πια παίκτης της ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (21/6) τη λύση της συνεργασίας της μαζί του.

" Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τον Χάρη για την προσφορά του στη Βασίλισσα και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο του aekbc.gr, με τον διεθνή περιφερειακό να είναι πλέον μέλος του Προμηθέα .

Ο Γιαννόπουλος βρισκόταν εδώ και πολλές εβδομάδες στο στόχαστρο των Πατρινών, που τον ήθελαν, επέμειναν και τελικά πήραν την υπογραφή του για να τον κάνουν οριστικά πια αθλητή του Μάκη Γιατρά.

Τη σεζόν 2019/20 ο έμπειρος σουτέρ είχε 7.3 πόντους από 65.2% στο δίποντο, 41.7% στο τρίποντο και 100% στις βολές, 2.2 ριμπάουντ και 6.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14:57 συμμετοχής σε 19 αγώνες της Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια μετά από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό, τη Μανρέσα, την Ομπραντόιρο και το Ρέθυμνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ