ΑΕΚ

Κορωνιός: "Συγχαρητήρια σε ομάδα και κόσμο"

Κορωνιός: "Συγχαρητήρια σε ομάδα και κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Άγγελος Κορωνιός ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή και από το τέταρτο δεκάλεπτο.

" Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προετοίμαζα την ομάδα να είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή. Ηξερα ότι ο Ηρακλής θα τα έπαιζε όλα για όλα και έτσι έγινε. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Κορωνιός ανέφερε: " Ήμασταν εκτός ρυθμού και αφήσαμε τον αντίπαλο μας να δημιουργήσει. Παρκερ, Κολεμαν και Πετροβιτς είναι σημαντική απειλή έξω από το καλάθι και δεν τα καταφέραμε ούτε σε αυτόν τον τομέα".

Έπειτα δήλωσε: " Το μόνο καλό ήταν η 4η περίοδος. Όχι ότι στην άμυνα είδα αυτό που ήθελα, αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δεκάλεπτα δείξαμε μεγαλύτερη διάθεση και μαχητικότητα.

Επίσης, είχαμε καλύτερα ποσοστά και πετύχαμε 29π. Αυτό ήταν το σημαντικότερο κομμάτι, που μας έδωσε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον κόσμο που μας στήριξε… Αυτός είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Συσπειρώνοεται στα δύσκολα… Εύχομαι στον Ηρακλή καλή συνέχεια. Ολοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα".

Από την πλευρά του, ο Πρόδρομος Νικολαϊδης δήλωσε: " Ο Ηρακλής ήρθε να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Του αξίζουν μπράβο, όπως αξίζουν μπράβο και στην ομάδα μου. Είχαμε πίεση και λόγω του κόσμου και βαθμολογική.

Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για ησυχάσουμε πιο νωρίς, αλλά ευτυχώς στο τέλος χαμογελάσαμε. Πιέσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, όμως, ευτυχώς έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε ΑΕΚ και θα τα καταφέρουμε".

Χουγκάζ: "Μάχη ιστορικών ομάδων"

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κρις Χουγκάζ τόνισε: " Έγινε μια μεγάλη μάχη δύο ιστορικών ομάδων που έχουν δυναμική και πρέπει να βρίσκονται και οι δύο στην Α1. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου.

Ακόμη και στις ήττες δείχνουν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την εικόνα της ομάδας. Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και μας έκαναν κακό οι πολλές χαμένες βολές. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε την ΑΕΚ σε μακρινά σουτ, από όπου δυστυχώς είχε πολύ καλά ποσοστά.

Το κάναμε γιατί έχουμε πρόβλημα στην ρακέτα. Η ΑΕΚ ήταν ψύχραιμη συγχαρητήρια και οι δύο ομάδες να βρουν τον δρόμο τους".

Κόλεμαν: "Να επιστρέψει του χρόνου!"

Από την πλευρά του, ο Τζερόντ Κόλεμαν ανέφερε: " Παίξαμε σκληρά. Δεν νιώθω άσχημα για την ήττα, γιατί παίξαμε σκληρά και δώσαμε ΤΟ 100% μας. Για αυτό δεν σκύβουμε το κεφάλι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη που θα μας έδινε ελπίδες παραμονής…

Θα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή για τον Ηρακλή και του χρόνου να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία… Ηταν σημαντική εμπειρία για εμένα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ