ΑΕΚ

Μορέιρα: "Ξεκάθαρος στόχος η κατάκτηση τροπαίων με την ΑΕΚ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιανίκ Μορέιρα δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους με την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στη σημασία της μετακόμισης των κιτρινόμαυρων στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο Γιανίκ Μορέιρα έκανε τη... μεταγραφική αρχή στην ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους. Ο 28χρονος σέντερ, που τον χειμώνα είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ένωση πριν υπογράψει στο Περιστέρι, μίλησε για το "ναι" που είπε προκειμένου να συνεργαστεί ξανά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου -μετά το κοινό πέρασμά τους από τον ΠΑΟΚ.

"Φυσικά, γνωρίζω για τις επιτυχίες της νέας μου ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Θέλω να κατακτήσω κι άλλα τρόπαια για την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων. Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ και που θα δουλέψω ξανά με τον κόουτς Παπαθεοδώρου" δήλωσε αρχικά ο Γιανίκ Μορέιρα στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για να συμπληρώσει αναφορικά με την οσονούπω μετακόμιση των κιτρινόμαυρων στο κλειστό των Λιοσίων:

"Σημαίνει πάρα πολλά για μία ομάδα να έχει το δικό της "σπίτι". Σημαίνει πάρα πολλά και για μένα, που η παρουσία μου συνδέεται μ’ αυτή την εξέλιξη για τον σύλλογο. Εύχομαι να μπούμε με το… δεξί στο νέο μας γήπεδο, και να έχουμε μία υπέροχη χρονιά. Μαζί με τους οπαδούς μας. Έχω έντονες αναμνήσεις από τους φίλους της ΑΕΚ ως αντίπαλος. Είναι φανταστικοί υποστηρικτές της ομάδας. Γνωρίζω, ότι ακολουθούν την ομάδα παντού, όπου κι αν παίξει, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Ανυπομονώ να τους συναντήσω στο γήπεδο».

Και κατέληξε: "Οι συνάνθρωποί μας πέρασαν δύσκολα το προηγούμενο διάστημα λόγω της περιπέτειας με τον Covid-19. Έχουμε φτάσει σε σημείο ανάκαμψης όμως, και ελπίζω από εδώ και πέρα, να πάνε τα πράγματα ακόμη καλύτερα από πλευράς υγείας για όλο τον κόσμο. Προσωπικά, εγώ προσπάθησα και πέρασα πολύ όμορφα στην… καραντίνα μου. Έμεινα στην Αθήνα, αφού και να ήθελα δεν μπορούσα να γυρίσω σπίτι, καθώς έκλεισαν τα σύνορα. Προχωράμε...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ