ΑΕΚ

Μπάνκι: "Δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον"

BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μπάνκι έκλεισε με νίκη τη σεζόν 2018/19, απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον και μάλλον γνωρίζει πως η ΑΕΚ ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Χαρούμενος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Basket League 2018/19 και για το γεγονός ότι μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν γεμάτη με προβλήματα ολοκληρώθηκε με νίκη για την ΑΕΚ, δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι μετά το φινάλε της τέταρτης αναμέτρησης της σειράς των μικρών τελικών με αντίπαλο το Περιστέρι Βίκος Cola . O Ιταλός απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και αρκέστηκε να πει πως θα υπάρξει σύντομα συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των κιτρινόμαυρων που αναζητούν τον αντικαταστάτη του στην ελληνική αγορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προποητή:

" Συγχαρητήρια στο Περιστέρι Βίκος Cola για την εκπληκτική του χρονιά, έδωσε ζωή σε μια πολύ ανταγωνιστική σειρά και συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα γιατί μετά το πέμπτο ματς με τον Προμηθέα δυσκολευθήκαμε να βρούμε κίνητρο. Θυμάμαι τι είχε πει ο πρόεδρός μας, πως η ΑΕΚ έρχεται από μια μεγάλη χρονιά. Πρέπει να χαρούμε για την τρίτη θέση, είχαμε πολλά προβλήματα στη σεζόν. Δεν θέλω να πω κάτι για το μέλλον. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι ανταγωνιστική και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι συναρπαστικό που θα μπει σε νέο γήπεδο, θυμάμαι που ο πρόεδρος μου έλεγε πως αυτό θα είναι ό,τι σημαντικότερο για την ομάδα. Θα συναντηθούμε με την διοίκηση για να δούμε τις προθέσεις της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ