ΑΕΚ

Μπάνκι: "Να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο"

Μπάνκι: "Να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο"

Ο Λούκα Μπάνκι παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να "σπάσει" το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει την ΑΕΚ όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Ο Λούκα Μπάνκι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Ξέρει ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν απαιτήσεις, ωστόσο παράλληλα θέλει να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους βάση. Αυτό έγινε ξεκάθαρο στην συνέντευξη που παραχώρησε στην "Real News", όπου κλήθηκε μεταξύ άλλων να πει πόσο πιθανό είναι για την ΑΕΚ να "σπάσει" το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ιδού κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξή του:

Για τους στόχους της φετινής ΑΕΚ: " Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το απίστευτο αποτέλεσμα που ο σύλλογος είχε την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα που θα αξιολογηθεί σε ατομικό-ομαδικό επίπεδο και θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Να είμαστε σταθεροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League".

Για το πόσο ρεαλιστικό είναι να μπει "σφήνα" η ΑΕΚ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: " Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία δύο τόσο δυνατών ομάδων όπως είναι αυτές. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος ή ονειροπόλος για να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όμως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο".

Για το τι θα θεωρούσε ως επιτυχία στο τέλος της σεζόν: "Επιτυχία θα είναι να είμαστε άξιοι της αγάπης του κόσμου και μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Από την άλλη, όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός τροπαίου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ