ΑΕΚ

Ο Παπαθεοδώρου στο πλευρό του Ζούρου: "Προβληματισμός, στεναχώρια και πικρία"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλησε να τοποθετηθεί για την απόλυση του Ηλία Ζούρου από το Περιστέρι, εκφράζοντας δημόσια την στήριξη προς τον συνάδελφό του, που απολύθηκε από τους κυανοκίτρινους.

Η απόφαση της διοίκησης του Περιστερίου να βάλει πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με τον Ηλία Ζούρο, ήρθε αρκετά απροσδόκητα, δεδομένου ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Ο έμπειρος τεχνικός (πρόσφατα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Sport24.gr) έλυσε το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι με το Περιστέρι, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Νίκο Παπανικολόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έφεραν την αντίδραση από την πλευρά του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος έσπευσε να καταθέσει την άποψή του για το θέμα, μετά το φινάλε του αγώνα με τον Προμηθέα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε δημόσια την στήριξη προς τον συνάδελφό του:

"Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, την στεναχώρια μου, μην πω την πικρία μου, για τον τρόπο που ένας προπονητής, όπως ο Ηλίας Ζούρος, έχασε τη δουλειά του. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο περιβάλλον ζούμε. Τι είναι αυτό ακριβώς που θα μας κάνει να έχουμε αξιοπρέπεια, να έχουμε τη δουλειά μας. Ποιοι είναι οι λόγοι και πώς αποφασίζει κάποιος για έναν επαγγελματία, έναν άνθρωπο που κάνει το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα υπάρχει το να διώξεις έναν προπονητή, το να απολύσεις έναν προπονητή. Αλλά να υπάρχει λόγος. Είμαι πολύ προβληματισμένος με την όλη κατάσταση" ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

"Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, για τον ΣΕΠΚ, τα μέλη του οποίου, με αυτόν τον άκομψο τρόπο -γιατί είναι ξεκάθαρο για μένα ότι είναι άκομψος ο τρόπος- χάνουν την δουλειά τους οι συνάδελφοί τους και δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και με όποιον τρόπο θέλει. Με τον Ηλία Ζούρο δεν έχω επαφή, λέω ένα γεια. Ήθελα όμως να το τονίσω και να εκφράσω την πικρία μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ