ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποδηλατοδρόμιο: Σιγή ιχθύος και αναμονή στην ΑΕΚ

Ποδηλατοδρόμιο: Σιγή ιχθύος και αναμονή στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Την ίδια στιγμή που έγιναν γνωστές – μέσω της Ομοσπονδία Ποδηλασίας – οι προθέσεις του Παναθηναϊκού για χρήση του Ποδηλατοδρομίου, στην ΚΑΕ ΑΕΚ περιμένουν σιωπηλά την απάντηση στην δική τους πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και μήνες.

Η φράση “ουδέν σχόλιο” είναι... μόνιμη στα χείλη όλων στην ΑΕΚ στο θέμα του ποδηλατοδρόμιου. Το ενδιαφέρον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την εγκατάσταση, όπως αποκαλύφθηκε από την επιστολή της Ομοσπονδίας ποδηλασίας , δεν αιφνιδίασε ακριβώς την “Ένωση”. Το συγκεκριμένο ακίνητο παραμένει ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ. Η πρότασή της υπάρχει ακόμα στο τραπέζι. Δημόσιες τοποθετήσεις όμως δεν θα γίνουν.

Στην ΑΕΚ της εποχής Μάκη Αγγελόπουλου δεν συνηθίζονται τα μεγάλα λόγια. Ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης” έχει εκφραστεί αρκετές φορές δημόσια για το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” να μετατρέψουν το ποδηλατοδρόμιο στην έδρα της ομάδας , αλλά και την δημιουργία μίας εγκατάστασης που θα φιλοξενήσει και άλλα τμήματα του συλλόγου. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για το ποδηλατοδρόμιο δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Όπως δεν είχε αλλάξει την άποψη της ΑΕΚ το σχέδιο των “πράσινων” για το “Athens Alive” στην περιοχή του ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι στην “Ένωση” περιμένουν εδώ και πολύ καιρό την απάντηση της Πολιτείας στην συγκεκριμένη πρόταση που έχουν καταθέσει για το ακίνητο του ΟΑΚΑ. Μία πρόταση που, μεταξύ άλλων, προβλέπει τη μετεγκατάσταση της πίστας του ποδηλατοδρομίου από πλευράς της “Ένωσης” και παραχώρησής της στην Ομοσπονδία της ποδηλασίας .

Οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν στην αναμονή. Ό,τι είχαν να πουν το είπαν και ό,τι είχαν να κάνουν το έκαναν. Αυτό που μένει κάποια στιγμή είναι μία επίσημο τοποθέτηση από την Πολιτεία και την προκήρυξη διαγωνισμού, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως “όταν καταλήξει η Πολιτεία και προκηρύξει διαγωνισμούς θα δηλώσουμε παρών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα το κόστος, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και τι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε”.

Το ποδηλατοδρόμιο εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να μοιάζει με την ιδανική επιλογή στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου. Η αναμονή συνεχίζεται. Το “ουδέν σχόλιο” από επίσημα χείλη επίσης. Το όνειρο της απόκτησης δικής της έδρας όμως δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί από την ΑΕΚ, η οποία ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει τις αποφάσεις της Πολιτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ