ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσφυγή στη FIBA κατά της ΑΕΚ ο Κέβιν Πάντερ

Προσφυγή στη FIBA κατά της ΑΕΚ ο Κέβιν Πάντερ

Τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την ΑΕΚ ο πελάτης του, διεκδικεί ο ατζέντης του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος προσέφυγε στη FIBA για τα πριμ επίτεξης στόχων που είχε πέρυσι στο συμβόλαιό του ο Αμερικανός σκόρερ.

Από το Λαύριο στην Αμβέρσα, τη Ρόζα Ράντομ και από εκεί στην ΑΕΚ, ο Κέβιν Πάντερ βοήθησε πέρυσι τους κιτρινόμαυρους να κατακτήσουν δύο τίτλους: το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League. Το καλοκαίρι δεν επέκτεινε τη συνεργασία του με την Βασίλισσα, προτίμησε στα 25 του χρόνια να μετακομίσει στην Ιταλία και πλέον αγωνίζεται στη Βίρτους Μπολόνια, με όνειρο να την οδηγήσει και αυτή στην κορυφή της διοργάνωσης που κανει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αμερικανός σκόρερ προσπαθεί να εξελιχθεί στον ηγέτη της ιστορικής Βίρτους, ο ατζέντης του προσπαθεί να εξασφαλίσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο πελάτης του από την ΑΕΚ. Γι' αυτό έκανε προσφυγή στη FIBA εναντίον της, ώστε ο Πάντερ να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό που αφορά στην κατάκτηση των δύο περσινών τίτλων, το πριμ επίτευξης στόχων με απλά λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ