ΑΕΚ

Ψάχνει το... μπαμ με Ματσιούλις η ΑΕΚ

Ψάχνει το... μπαμ με Ματσιούλις η ΑΕΚ
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η ΑΕΚ θέλει να... πυροδοτήσει μία μεταγραφική "βόμβα", καθώς στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Γιόνας Ματσιούλις. Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις των δύο πλευρών...

Ο Λούκα Μπάνκι εισηγήθηκε την απόκτηση του Γιόνας Ματσιούλις, ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν θέλει να του... χαλάσει το χατίρι και η ΑΕΚ επιχειρεί να κάνει το "μπαμ" και ακόμα μία υπέρβαση με την απόκτηση του Λιθουανού φόργουορντ (1.98μ.).

Ο Γιόνας Ματσιούλις κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από την Ένωση. Οι "κιτρινόμαυροι" έπειτα από εισήγηση του προπονητή τους βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 33χρονο φόργουορντ, ώστε να τον ντύσουν με τα χρώματά τους για έναν χρόνο.

Η περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις δεν είναι εύκολη, αλλά οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό σημείο, ενώ και ο παίκτης βλέπει με καλό... μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ αναζητά έναν φόργουορντ για να ολοκληρώσει τις κινήσεις της στην αγορά - όσον αφορά τους ξένους παίκτες - και ο Γιόνας Ματσιούλις έχει το "πακέτο" που θέλουν στην Ένωση. Ο Λιθουανός πέρα από το "4", μπορεί να αγωνιστεί και στο "3", ενώ η ποιότητά του είναι γνωστή.

Επίσης, ο Γιόνας Ματσιούλις έχει γράψει αρκετά... χιλιόμετρα στα παρκέ, έχει πολλές εμπειρίες και παραστάσεις και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, καθώς οι δύο (Τάιλερ Ρόμπερσον, Ξαβιέ Ρατάν-Μέις) από τους πέντε μέχρι στιγμής ξένους παίκτες της ΆΕΚ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Γιόνας Ματσιούλις άρχισε την σεζόν 2017-18 αγωνιζόμενος με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την ολοκλήρωσε με εκείνη της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η κατάκτηση της EuroLeague το 2015 με τους Μαδριλένους είναι από τα highlights της καριέρας του Λιθουανού, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης στην Ζάλγκιρις (2002-04, 2005-09), στη Νεβέζις (2004-05), στη LSU-Atletas (2012), στη Σιένα (2012) και στον Παναθηναϊκό (2012-14).

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ