ΑΕΚ

Σάκοτα: "Το Κύπελλο για τον πρόεδρο"

Σάκοτα: "Το Κύπελλο για τον πρόεδρο"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει έναν επιπλέον λόγο για να κατακτήσει η ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλαδας, καθώς θέλει με αυτόν τον τρόπο να επιβραβευτεί ο Μάκης Αγγελόπουλος για την προσφορά του στην Ένωση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει η ομάδα του να επικρατήσει του Ολυμπιακού (17/2, 17:15), ώστε να του αφιερώσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Χαιρόμαστε που είμαστε σε έναν τελικό. Ο Γιάννης (σ.σ. Σφαιρόπουλος) είπε πως το περίμεναν μερικά χρόνια. Εμείς περιμεναμε λίγο παραπάνω. Στην Ευρώπη τώρα παίζουν για το Κύπελλο. Όλα τα μάτια είναι εκεί στραμμένα. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν βρισκόμαστε συχνά σε έναν τελικό. Πιστεύω να είμαστε στο 100% για να παλέψουμε. Είναι κάποιες εποχές, όπως αυτή που θέλουμε ο πρόεδρος να χαρεί ένα Κύπελλο. Αν αυτό δεν γίνει αύριο (σ.σ. 17/2) που θα ήταν το τέλειο, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας", είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου του τελικού έδωσε και ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος δεν έκρυψε πως "είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που είμαστε εδώ. Πρώτον γιατί η ΑΕΚ έχει χρόνια να είναι σε έναν τελικό, αλλά και για τον τρόπο που είμαστε εδώ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια που να έχει φτάσει στον τελικό μία ομάδα εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και να έχει νικήσει έναν εκ των δύο".

Επίσης, ο αρχηγός της Ένωσης ρωτήθηκε για το αν η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στη Stoiximan.gr Basket League θα επηρεάσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας: "Συμφωνώ με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη). Δεν είναι κριτήριο. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει παίξει πολλούς τελικούς και θα βγάλει αντίδραση".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ