ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαντ-Ρος στον "δημοσιογράφο" Γιαννόπουλο: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το μέλλον του ΝΒΑ"

Σαντ-Ρος στον "δημοσιογράφο" Γιαννόπουλο: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το μέλλον του ΝΒΑ"

O Χάρης Γιαννόπουλος εκ μέρους φίλων της ΑΕΚ πέρασε από ανάκριση τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος απάντησε σε μερικές διαφορετικές ερωτήσεις και έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έδωσε μία διαφορετική διαφορετική συνέντευξη, καθώς απάντησε σε ερωτήσεις φίλαθλων της ΑΕΚ και έδωσε μερικές ξεχωριστές ατάκες στον "δημοσιογράφο", Χάρη Γιαννόπουλο.

Ο 27χρονος Κουβανός φόργουορντ της ΑΕΚ ρωτήθηκε για ποιον εκ των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο προτιμά και τόνισε πως "είμαι στην Ελλάδα, δεν νιώθω πως πρέπει να πω τον ΛεΜπρόν. Οπότε διαλέγω τον Γιάννη. Είναι σίγουρα το μέλλον του ΝΒΑ".

Όσον αφορά το δίλημμα μεταξύ του Δημήτρη Μωραΐτη και του Λούκα Ντόντσιτς, αστειευόμενος είπε : "Μωραΐτης και ποιος; Φυσικά Μωραΐτης".

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Λούκα Μπάνκι και Ντέιιβντ Μπλατ λέγοντας πως "είναι διαφορετικοί προπονητές. Στο μπάσκετ στόχος όλων είναι να μπει η μπάλα στο καλάθι. αλλά από τακτικής πλευράς ο καθένας έχει τον τρόπο του. Είναι πραγματικά διαφορετικοί. Δεν πιστεύω ότι κάποιος είναι καλύτερος και κάποιος χειρότερος. Μου αρέσει που έχω δουλέψει και με τους δύο", ενώ σε ερώτηση για τον αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ήταν ξεκάθαρος. "Φυσικά και μπορούμε", αποκρίθηκε Ο Σαντ Ρος, ο οποίος στο 11:45 του video που ακολουθεί, δίνει ένα... σόου με τα γαλλικά που έχει μάθει στην Ελλάδα.

Δείτε την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ