ΑΕΚ

Τσάλμερς: "Ο Παπαθεοδώρου είναι τρομερός προπονητής"

BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάριο Τσάλμερς μίλησε σε αμερικανική ιστοσελίδα για την καριέρα του, κάνοντας -μεταξύ άλλων- αναφορά στο πέρασμά του από την ΑΕΚ. Η ατάκα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Η κιτρινόμαυρη πορεία του Μάριο Τσάλμερς διεκόπη απότομα λόγω του κορονοϊού. Ο 34χρονος πόιντ γκαρντ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, περιμένοντας πλέον να δει αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική πρίοδο, ή θα βρει συμβόλαιο κάπου αλλού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο HoopsHype, ο Μάριο Τσάλμερς μίλησε για την ευρωπαϊκή περιπέτειά του, εξηγώντας αρχικά πως "πέρασα πολύ ωραία παίζοντας στην Ευρώπη. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως κι η προπονητική" για να συνεχίσει:

"Από την εμπειρία μου, θα σου πω ότι έτυχε να συνεργαστώ με δύο προπονητές που μου είπαν από την πρώτη στιγμή πως δεν τους αρέσει το ΝΒΑ και ο τρόπος που παίζεται εκεί το παιχνίδι. Αλλά μετά έρχονται σε σένα και σου λένε "βλέπεις πως ο Στεφ Κάρι τρέχει προς τη γωνία; Θέλω να κάνεις κι εσύ το ίδιο". Οπότε είναι λίγο αστείο να είσαι εκεί και να ακούς πώς μιλάνε για το παιχνίδι στις ΗΠΑ. Οι φίλαθλοι είναι σπουδαίοι. Πήγα σε δύο πραγματικά ωραίες πόλεις. Έχει πλάκα να έρχεσαι σε επαφή με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα και να ζεις μια άλλη ζωή, να μπορείς να ταξιδεύεις. Είχα ένα μικρό πέρασμα από την Ελλάδα. Ο προπονητής (σ.σ.: Ηλίας Παπαθεοδώρου) ήταν τρομερός. Απόλαυσα να παίζω για εκείνον, αλλά η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορονοϊού. Είχε όμως πλάκα να παίζω εκεί. Ελπίζω να επιστρέψω, αν μπορώ".

Όσο για το αν τον εξέπληξε η αποχώρηση του ΛεΜπρον Τζέιμς από τους Μαϊάμι Χιτ το 2014: "Όχι ιδιαίτερα. Δεν μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω γιατί δεν με εξέπληξε, αλλά ήταν σαν κάτι που έχει ήδη κάνει τον κύκλο του. Περάσαμε καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά γίνονται πράγματα σαν αυτό. Ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του, να κάνει κάτι για την πόλη του, οπότε δεν μπορείς ποτέ να εκνευριστείς με έναν τύπο που προσπαθεί να πετύχει κάτι για την πόλη του. Επομένως, σεβάστηκα την απόφασή του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ