ΑΕΚ

Τσάλμερς: "Την Τετάρτη θα είμαι έτοιμος"

Τσάλμερς: "Την Τετάρτη θα είμαι έτοιμος"

Κανονικά θα παίξει ο Μάριο Τσάλμερς με τη φανέλα της ΑΕΚ την Τετάρτη (6/11), στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπαντίρμα. "Θα δώσω τη σπίθα όπου χρειάζεται" δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Δύο μέρες μετά από την άνετη νίκη της επί του Πανιωνίου για την έκτη αγωνιστική της EKO Basket League 2019/20, η ΑΕΚ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς καθώς ξεκίνησε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπαντίρμα (πρώην Μπάνβιτ) για το Basketball Champions League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Μάριο Τσάλμερς να γυμνάζεται με τους νέους του συμπαίκτες και λίγη ώρα μετά να δηλώνει στο κανάλι της ΚΑΕ ΑΕΚ στο YouTube πως θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους στο ματς που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Τσάλμερς:

" Ο προσωπικός μου στόχος γι' αυτή τη χρονιά, είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι. Να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να της δώσω τη σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται. Είναι πάντα ξεχωριστό να μπορείς να κατακτήσεις έναν τίτλο δύο συνεχόμενες φορές. Αν το καταφέρω στις δύο πρώτες μου σεζόν μακριά από τις ΗΠΑ, θα σημαίνει τα πάντα για εμένα. Νιώθω σπουδαία, χαίρομαι που είμαι πίσω στο άθλημα και μέλος μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω τη στιγμή. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος, πρέπει να ξεκουραστώ και να βρω τα πατήματά μου, αλλά θα είμαι έτοιμος την Τετάρτη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ