ΑΕΚ

Ζήσης: "Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η σεζόν, δύσκολα θα δούμε σύντομα αγώνες"

Ζήσης: "Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει η σεζόν, δύσκολα θα δούμε σύντομα αγώνες"

Ο Νίκος Ζήσης δήλωσε ότι του φαίνεται πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν άμεσα οι αγώνες των ομάδων, προσθέτοντας ότι κατά την γνώμη του πρέπει να διακοπεί οριστικά η σεζόν.

Ο Νίκος Ζήσης προσπαθεί και αυτός - όπως όλοι οι αθλητές - να συνηθίσει χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του κορονοϊού. Ενώ ανυπομονεί να πατήσει πάλι παρκέ όμως, ξεκαθαρίζει ότι το βασικό είναι η ασφάλεια.

Μιλώντας σε εκπομπή στο Mega, ο γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε αυτό που είχε πει και στην συνέντευξή του στο Sport24.gr πριν μερικές εβδομάδες: Το βασικό αυτή τη στιγμή είναι να είναι όλοι ασφαλείς.

"Προσωπικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη χρονιά πρέπει να σταματήσει" δήλωσε αρχικά ο Ζήσης, για να προσθέσει: " Είμαστε μπροστά σε μία πανδημία, μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο αθλητισμός πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα".

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής στις προπονήσεις, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε: "Ίσως από αρχές Ιουνίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κάποιες ατομικές προπονήσεις, αλλά είμαστε ακόμα σε αναμονή".

Κλείνοντας σχολίασε ότι του φαίνεται πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν άμεσα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων: " Είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα που πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πότε θα ξεκινήσουν αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός και ειδικά ο το μπάσκετ είναι σπορ με επαφή και θα πάει πιο πίσω το θέμα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να δούμε σύντομα αγώνες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ