ΑΡΗΣ

ΑΕΚ: Χάνει πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο ο Κέντρικ Ρέι

ΑΕΚ: Χάνει πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο ο Κέντρικ Ρέι
EUROKINISSI

Εκτός δράσης θα μείνει για αρκετές μέρες ο Κέντρικ Ρέι, που δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ στους επερχόμενους αγώνες της εξαιτίας του νέου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Χωρίς τον Κέντρικ Ρέι θα κληθεί να παίξει η ΑΕΚ στους αγώνες με τον Πανιώνιο για την Basket League 2019/20 (2/11 στις 17:00), τη Μπαντίρμα για το Basketball Champions League (6/11 στις 19:00) και το Ρέθυμνο ή τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδας (10/11 στις 18:00), καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ένα νέο διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο το οποίο υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής.

Το πόδι του Ρέι είναι ακόμη αρκετά πρησμένο, γι' αυτό οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν μέχρι να τον εξετάσουν εκ νέου είτε τη Δευτέρα, είτε την Τρίτη. Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός γκαρντ θα πάρει αρκετές μέρες... ρεπό, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί φέτος με τραυματισμούς στον αστράγαλο και δεν πρέπει να καταπονηθεί περισσότερο. Σύμφωνα με τη διάγνωση που αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΚ " ο αθλητής υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ