ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγέλου: "Σαν να παίζεις σκάκι με υψηλούς παλμούς"

Αγγέλου: "Σαν να παίζεις σκάκι με υψηλούς παλμούς"

Ο Προμηθέας πήρε τη νίκη του Άρη ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα της ομάδας του παρομοίασε το μπάσκετ με το σκάκι.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα του Άρη από τον Προμηθέα στην 9η "στροφή" της Basket League στάθηκε στην πνευματική ετοιμότητα της ομάδας του, αλλα και στην πίεση που αυτή καλείται να διαχειριστεί.

Ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Το παιχνίδι έχει πολλές αναγνώσεις. Στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου και στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε λανθασμένες αποφάσεις. Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, εκεί όπου ο αντίπαλος χαλάρωσε, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και μειώσαμε στους 7 πόντους. Σε αυτό το σημείο χάσαμε δύο επιθετικά ριμπάουντ, είχαμε δύο κακές επιλογές και κάναμε δύο λάθη. Ήταν έξι λανθασμένες αποφάσεις. Αυτό είναι θέμα που το αντιμετωπίζουεμ συνέχεια και η διάρκεια είναι ένα από τα ζητούμενα, ειδικά τώρα που τέλειωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είναι θέμα συγκέντρωσης και πίεσης. Στο μπάσκετ πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε πολλούς τομείς Φανταστείτε να παίζεις σκάκι με υψηλούς παλμούς,δεν είναι εύκολο. Στην ομάδα και στους φιλάθλους, όπως είδατε, υπάρχει μια πίεση. Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί συνεχόμενες ήττες. Πιστεύουμε στην ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι. Η πίεση βαραίνει περισσότερο τον προπονητή", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Τέλος, ο Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα προχωρήσει σε κάποια διορθωτική κίνηση: "Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και αυτό θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε για καλό μας. Θέλουμε να το κάνουμε πλεονέκτημά μας, να έρθουμε πιο κοντά και ο ένας να παίζει για τον άλλον".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ