ΑΡΗΣ

Απάντηση Άρη σε δημοσιεύματα: "Στηρίζουμε τον Γιάννη Καστρίτη"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πλάνα για την επόμενη χρονιά με στόχο να έχουν τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο της ομάδας τους κάνουν οι παράγοντες της ΚΑΕ Άρης, όπως εξήγησαν μέσω ανακοίνωσής τους.

Η σεζόν 2018/19 δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι εύκολη για τον Άρη, ωστόσο το τρομακτικό σενάριο του υποβιβασμού μοιάζει πλέον με μακρινό εφιάλτη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ρεκόρ 8-16 και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη αν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν αίσιο τέλος. Η ΚΑΕ αναφέρθηκε, μάλιστα, σε δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαζύγιο στο τέλος της περιόδου, στηρίζοντας τον νεαρό Έλληνα τεχνικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής:

" Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κι ο Δημήτρης Γουλιέλμος επιβεβαιώνουν την απόλυτη και χωρίς καμία αμφιβολία στήριξη και εκτίμηση που τρέφουν στον προπονητή μας κ. Καστρίτη, ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα μας. Η ομάδα, δηλαδή, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ο κ. Γουλιέλμος ζήτησαν ήδη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τον προπονητή μας και τα όσα έχει επιτύχει και θα πετύχει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου".

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Καστρίτης ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Κύμης, από την οποία αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Αγγέλου στους Θεσσαλονικείς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ