Με ένα VIDEO στα social media ο Άρης γνωστοποίησε ότι άρθηκε και το τελευταίο ban που υπήρχε από την FIBA κι έτσι πλέον μπορεί να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές παικτών που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδος.

Σημαντική εξέλιξη για τον Άρη. Όπως γνωστοποίησαν οι "κίτρινοι" μέσω ενός VIDEO στα social media, πλέον δεν υπάρχει κανένα ban εναντίον του Άρη από την FIBA, κάτι που σημαίνει ότι έπειτα από δύο χρόνια ο σύλλογος θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών που την περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν εκτός Ελλάδος.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης καλείτο να πληρώσει χρέη που είχε σε οχτώ διαφορετικές περιπτώσεις, με τελευταία αυτή του Τσαρλς Τζένκινς, με τον οποίο επήλθε συμβιβασμός, με αποτέλεσμα να αρθεί και το τελευταίο ban.

ADVERTISING

Πλέον, ο Άρης μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα στην αγορά, αφού την τελευταία διετία είχε την δυνατότητα να αποκτήσει μόνο παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και άρα δεν χρειαζόταν να τους δοθεί το "letter of clearance" από κάποια ξένη μπασκετική ομοσπονδία.