ΑΡΗΣ

Αρης: Δεν έχει παίκτες για να ξεκινήσει προετοιμασία

Αρης: Δεν έχει παίκτες για να ξεκινήσει προετοιμασία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ομάδα που βρίσκεται σε λήθαργο μοιάζει ο Άρης, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει παίκτες για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη σεζόν 2019/20.

Φτάσαμε στα μέσα του Αυγούστου και ουδείς μπορεί να μαντέψει/προβλέψει τι θα φέρει η επόμενη μέρα, η επόμενη εβδομάδα για τον Άρη . Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιό του , βρήκε τους συνεργάτες του, ωστόσο είναι ακόμη μετέωρη η έναρξη της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων που δεν μοιάζουν με οργανισμό που λειτουργεί ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν 2019/20.

Το training camp που θα ξεκινούσε την Δευτέρα 19/8 μάλλον θα καθυστερήσει και θα καθυστερήσει όχι γιατί ο Άρης έχει πολλούς διεθνείς που βρίσκονται εκτός Ελλάδας, αλλά γιατί το ρόστερ είναι σχεδόν άδειο. Οι Φλιώνης, Σλαφτσάκης, Βεργίνης, Βουλγαρόπουλος έχουν συμβόλαιο, οι νεαροί Σιδηροηλίας, Βλάσιος περιμένουν, ο Κουρτίδης είναι στο στόχαστρο του Περιστερίου και ο Χρηστίδης θα μετακομίσει τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό της Α2. Ο Μποχωρίδης είναι με το ενάμιση πόδι στην έξοδο, παρά το γεγονός ότι είχαν πέσει γέφυρες επανασύνδεσης τις προηγούμενες ημέρες και κάπως έτσι ο Μαρκόπουλος μοιάζει με μάγειρα που δεν έχει υλικά για να μαγειρέψει.

Ο Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών που δεν αγωνίστηκαν πέρυσι στην Ελλάδα, καθώς τα ban της FIBA στέκονται εκεί για να δείχνουν την τραγική κατάστασή του που είναι πολύ χειρότερη σε ακόμη περισσότερα επίπεδα. Όλα αυτά, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League 2019/20 αρχίζουν σιγά-σιγά να προετοιμάζονται για την ερχόμενη περίοδο, μια περίοδο που για τον Άρη μοιάζει εφιαλτική.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ