ΑΡΗΣ

Άρης: Δικαιώθηκε και ο Γουίβερ, κίνδυνος για 9ο ban

Άρης: Δικαιώθηκε και ο Γουίβερ, κίνδυνος για 9ο ban
EUROKINISSI

Ο Κάιλ Γουίβερ δικαιώθηκε από την FIBA και ο Άρης κινδυνεύει με 9ο ban από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για οφειλές προς τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Κάιλ Γουίβερ έφυγε από τον Άρη τον Ιανουάριο του 2018, δίχως να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Στην Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν πάντως έτσι απλά, αφού ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του και δικαιώθηκε από το ΒΑΤ (Basketball Arbitral Tribunal), με αποτέλεσμα η "κίτρινη" ΚΑΕ να κινδυνεύει με νέο ban!

Ο Άρης καλείται λοιπόν να πλέον να καταβάλει τα χρωστούμενα και στον Γουίβερ (είτε ολόκληρο το ποσό, είτε μέσω διακανονισμού), που έπαιξε μισή σεζόν στους "κίτρινους" τη σεζόν 2017/18, έχοντας 4,0 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 10 αγώνες.

Πριν από τον 32χρονο Αμερικανό είχαν προηγηθεί άλλα οκτώ ban από την FIBA μέσα στο τελευταίο ενάμισι έτος στον Άρη, για τις υποθέσεις των Ντέβιν Μαρμπλ, Βασίλη Καββαδά, Μάικλ Τζένκινς, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, Βίκτορ Σανικίτζε, Κάμινγκς, Γάιου Σκορδίλη και Έρικ Μπάκνερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ