ΑΡΗΣ

Άρης: Επέστρεψαν οι ΜακΓκι και Χάρις

Άρης: Επέστρεψαν οι ΜακΓκι και Χάρις

Ο Γκάρι ΜακΓκί και ο Ραμόν Χάρις επέστρεψαν στις προπονήσεις του Άρη εν αντιθέσει με τους Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ, οι οποίοι συνεχίζουν να απέχουν από τις υποχρεώσεις των κιτρίνων.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings (8/5, 17:30) και ο Γιάννης Καστρίτης την Παρασκευή (3/5) είχε και πάλι στη διάθεσή του τους Γκάρι ΜακΓκί και Ραμόν Χάρις.

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες σταμάτησαν την αποχή και συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τους, ενώ τις... απεργιακές κινητοποιήσεις - οι οποίες άρχισαν την Πρωτομαγιά - συνεχίζουν οι Γκάρι Μπελ και Μάικλ Κάιζερ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού ποδιού, ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Ο αρχηγός του Άρη αισθάνεται καλύτερα, την Κυριακή (5/5) - οι κίτρινοι δεν θα προπονηθούν το Σάββατο (4/5) - θα επιδιώξει να ανεβάσει "στροφές" και αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς με το Ρέθυμνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ