ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Η Ντνίπρο στον δρόμο του, ο Τζόουνς παίζει με Παναθηναϊκό

Άρης: Η Ντνίπρο στον δρόμο του, ο Τζόουνς παίζει με Παναθηναϊκό

Η Ντνίπρο από την Ουκρανία θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη στην φάση των Ομίλων του EuroChallenge, ενώ ο Λάκι Τζόουνς επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και θα αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό (13/10, 18:00).

Ο Όμιλος του Άρη στο Eurochallnege συμπληρώθηκε, καθώς η Ντίνπρο έγινε η τέταρτη ομάδα που θα συμμετάσχει σε αυτόν. Η ουκρανική ομάδα - η οποία στην α' φάση των προκριματικών απέκλεισε το Λαύριο - συμπλήρωσε την θέση που έμενε κενή στο group των κίτρινων.

Η πορεία της Ντνίπρο στα προκριματικά της διοργάνωσης σταμάτησε στη β΄ φάση τους από την Άλμπα Φέχερβαρ, αλλά επιλέχθηκε από τους διοργανωτές βάσει ranking. Θυμίζουμε πως στον Όμιλο του Άρη βρίσκονται επίσης η Λουκόιλ Λέφσκι από την Βουλγαρία και Κατάγια από την Φινλανδία, η οποία στην τελευταία φάση των προκριματικών απέκλεισε την Ρίλσκι.

Το πρόγραμμα του Άρη:

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Άρης - Κατάγια

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

Ντνίπρο - Άρης

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

Λουκόιλ Λέφσκι- Άρης

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

Κατάγια - Άρης

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Άρης - Ντνίπρο

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Άρης - Λουκόιλ Λέφσκι

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΖΟΟΥΝΣ

Όσον αφορά την προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/10) στο Αλεξάνδρειο για την 2η αγωνιστική της Basket League αυτή συνεχίστηκε με μία επιστροφή. Ο Λάκι Τζόουνς την Τέταρτη (10/10) ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, αλλά την Πέμπτη (11/10) επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς με τους πράσινους.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

Tέλος, ποινή έγγραφη σύστασης επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή στην ΚΑΕ Άρης για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των κίτρινων στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο στην πρεμιέρα της Basket League.

"Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, η ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 6-10-2018", αναφέρει η απόφαση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ