ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Καστρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προπονητής του Άρη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν έγινε ο Γιάννης Καστρίτης, που έδωσε τα χέρια με τους παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποχώρησε το πρωί της Δευτέρας (17/12) από τον Άρη και το βράδυ της ίδιας μέρας οι παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρήκαν τον άνθρωπο που θα κρατήσει το τιμόνι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτός θα είναι ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος συμφώνησε με τους κιτρινόμαυρους, θα αναλάβει άμεσα την τεχνική τους ηγεσία και θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το άσχημο κλίμα από τις σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στα 36 του χρόνια, ο Καστρίτης είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της "νεαρής" καριέρας του. Προηγήθηκαν τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Πάτρας, ομάδας της γενέτειράς του δηλαδή, η Ολυμπιάδα (ασίσταντ), η Απολλωνιάδα, ο Αρκαδικός που ήταν ο πρώτος του σταθμός στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, τα Τρίκαλα και η Κύμη, από την οποία αποχώρησε πριν από μερικές μέρες, μετά την εκτός έδρας βαριά ήττα από τον Προμηθέα.

Αυτή τη στιγμή, μετά από εννέα αγωνιστικές, ο Άρης βρίσκεται στην 11η θέση της Basket League με ρεκόρ 2-7 (0/4 εντός και 2/3 εκτός έδρας), μία μόλις νίκη πάνω από τους ουραγούς Κύμη - Κολοσσό, ενώ τη 10η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Χολαργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ