ΑΡΗΣ

Άρης - Λουκόιλ Λέφσκι 84-67: Με Μπελ οι κίτρινοι

Άρης - Λουκόιλ Λέφσκι 84-67: Με Μπελ οι κίτρινοι

Ο Άρης με πρώτο σκόρερ τον Γκάρι Μπελ νίκησε με 84-67 τη Λουκόιλ Λέφσκι σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις Σέρρες.

Ο Άρης επιβλήθηκε (84-67) της Λουκόιλ Λέφσκι σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών και αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Καστρίτη για να τσεκάρει την κατάσταση της ομάδας του.

Ο Γκάρι Μπελ σημείωσε 18 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των κίτρινων, οι οποίοι κάνοντας επιμέρους σκορ 23-12 στην τέταρτη περίοδο έφτασαν με άνεση στη νίκη επί της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης προφυλάχθηκε εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο δεξί γόνατο, ενώ στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη δεν ήταν και ο διεθνής Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στην ιστοσελίδα των κίτρινων: "Ουσιαστικά για μας το σημερινό (23/2) φιλικό με τη Lukoil Levski, ήταν το πρώτο δυνατό τεστ στη διάρκεια της διακοπής. Είχαμε φυσικά το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά που ήταν ιδιαίτερου χαρακτήρα για εμάς, αλλά στην πραγματικότητα μετά από τρεις εβδομάδες, χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σήμερα τα παιδιά μας μπήκαν σε ρυθμούς κανονικής αγωνιστικής δράσης. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και στις δυο πλευρές του γηπέδου και το ζητούμενο πλέον για μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε με την επιστροφή του Διαμαντή (σ.σ. Σλαφτσάκη) από τον τραυματισμό του και του Λευτέρη (σ.σ. Μποχωρίδη) από την Εθνική, να φτάσουμε όλοι δυνατοί και υγιείς έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό”.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 43-37, 61-55, 84-67

Άρης (Καστρίτης): Τζόουνς 12(2), Κάιζερ 11, Τολιόπουλος 2, Βεργίνης 12(2), Φλιώνης 2, Μπελ 18(4), Βουλγαρόπουλος 2, Νταλό 4(1), Χρηστίδης 11, MακΓκί 5, Χάρις 2, Αγγέλου 3(1).

Λουκόιλ Λέφσκι (Παπάζοφ): Ρόμπινσον 11, Μίγιοβιτς 9(1), Νικόλοφ 3(1), Ρεμπέρτ 12(1), Βελίκοφ 7(1), Μάραβιτς 11(1), Καστάνοφ, Ντ. Ιβάνοφ 8, Κ. Ιβάνοφ 6.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ