ΑΡΗΣ

Άρης: Με Φιτζπάτρικ η προπόνηση

Άρης: Με Φιτζπάτρικ η προπόνηση
ARIS BC

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ έκανε προπόνηση για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, με τους ανθρώπους του Άρη να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (24/11, 17:00).

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Τορλίν Φιτζπάτρικ, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο 30χρονος φόργουορντ, που ξεκίνησε τη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Πορτέλ, προπονήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα με τα χρώματα του Άρη.

Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν επιδοθεί πλέον σε αγώνα δρόμου για να εκδοθεί το δελτίο του, με σκοπό να είναι στη διάθεση του πολύπειρου τεχνικού για τον αγώνα της Κυριακής (24/11, 17:00) με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο. Ήδη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εξόφληση της οφειλής προς τον Κάιλ Γουίβερ, προκειμένου να αρθεί το ban από τη FIBA.

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ (στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Ρέθυμνο και Χολαργό) θα αποτελέσει επί της ουσίας τον αντικαταστάτη του Τζόρτζε Γκάγκιτς, ο οποίος αποχώρησε πριν από μία εβδομάδα με προορισμό την Ιγκοκέα.

Photo Credits: ARIS BC

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ