ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Τολιόπουλος επέστρεψε σε χρόνο - ρεκόρ ύστερα από θλάση

Άρης: Ο Τολιόπουλος επέστρεψε σε χρόνο - ρεκόρ ύστερα από θλάση

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξεπέρασε σε χρόνο - ρεκόρ την θλάση που υπέστη το Σάββατο (12/3) και θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας του Άρη με το Περιστέρι (16/3,18:00). Στη διάθεση του Καστρίτη και οι Μποχωρίδης και Βεργίνης.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Basket League με το Περιστέρι (16/3, 18:00) και ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της ομάδας του την Πέμπτη (14/3) είδε το... οπλοστάσιο της ομάδας του να γεμίζει ξανά.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό (12/3) υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε, αλλά τέσσερις ημέρες μετά προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο 23χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο "Α. Παπανδρέου", ενώ στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη θα βρίσκονται και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ενώ σε την Πέμπτη (14/3) το πρόγραμμα του Άρη ακολούθησε και ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος άφησε πίσω το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους που τον ταλαιπωρούσε. Η γραμμή των γκαρντ του Άρη γέμισε εκ νέου, καθώς ο μοναδικός παίκτης που δεν θα αγωνιστεί στο ματς στο με το Περιστέρι είναι ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα

Η προετοιμασία των κίτρινων για την αναμέτρηση με το Περιστέρι θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (15/3), ενώ την Πέμπτη (14/3) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/3) παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, του ΕΣΑΚΕ, της ΔΕΑB και της Αστυνομίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ