ΑΡΗΣ

Άρης: Πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI )
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI ) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την προεδρία του Άρη, ο οποίος -εκτός των άλλων- ψάχνει για προπονητή. Προσωρινά ως head coach ο Παντελής Μπούτσκος.

Η απουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου από το εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχαία. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης εξήγησε με δηλώσεις που έκανε στον Arena 89.4 FM πως προτίθεται να αποχωρήσει από τα διοικητικά του Άρη, προκειμένου να αναλάβει διοίκηση πρωτοδικείου.

"Είναι μια απλή συνεννόηση και απόφαση. Με δεδομένο, το γεγονός ότι αν είμαι εγώ σε πρώτο φόντο στην ΚΑΕ Άρης, δεν βοηθάει την οικογένεια του Άρη να ενωθεί, αποφασίσαμε με τον Ερασιτέχνη και τον Χάρη Παπαγεωργίου, να βγω από το φόντο και να γίνει μια ενωτική Διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα ενώσει όλο τον κόσμο του Άρη και με αυτή θα ψάξει να βρει τη λύση για να σωθεί η χρονιά" εξήγησε σε πρώτο χρόνο ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος πρόσθεσε επ' αυτού πως "συμφωνήσαμε με τον Λευτέρη Αρβανίτη, πως ο Ερασιτέχνης θα κάνει την αίτηση και εγώ θα συναινέσω. Καλό θα ήταν, να γίνει ακόμη και αύριο αυτό. Συμφωνήσαμε πως θα είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος της συγκεκριμένης Διοίκησης".

Αυτό είναι ένα μόνο από τα θέματα που ψάχνουν λύση για τους κίτρινους, οι οποίοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην ΕΚΟ Basket League, και εσχάτως ψάχνουν για προπονητή μετά την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο πολύπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε τη Δευτέρα (9/12) τους παίκτες, το υπόλοιπο επιτελείο και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Όσο για τον διάδοχο; Αυτός θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι να προκύψει πάντως διάδοχη κατάσταση, χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελεί -ως υπηρεσιακός- ο Παντελής Μπούτσκος, που αποτελούσε μέχρι πρότινος τον άμεσο συνεργάτη του Σούλη Μαρκόπουλου. Άμα τη συμφωνία με νέο τεχνικό, θα αποχωρήσει κι αυτός, κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ