ΑΡΗΣ

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς
ARISBC.GR

Ο Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς επέστρεψε στον Άρη προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή των Θεσσαλονικέων, αφού υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι ο Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς επανήλθε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Τον 34χρονο Μαυροβούνιο σέντερ υποδέχτηκε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Θωμάς Ντούλης, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Άρης:" Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Vladimir Dragicevic προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΡΗ. Ο Μαυροβούνιος centerυποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και από τον απαραίτητοεργομετρικό έλεγχο, πριν τεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Τον Dragicevic υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο General Manager της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Θωμάς Ντούλης. Ο έμπειρος παίκτης θα προπονηθεί αύριο (19/09) το πρωί μόνος του και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λάρισα για τη φιλική αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, στην οποία δεν θα αγωνιστεί".

Ο Ντραγκίσεβιτς μίλησε και για τους στόχους ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς στην Basket League: " Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την περυσινή. Έχουμε μπροστά μας, στο τέλος της επόμενης βδομάδας, ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας".

"Είμαι ο τελευταίος που θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Θα χρειαστώ μερικές μέρες για να βρεθώ στην κατάσταση που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα σεζόν και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από κει και πέρα θα κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά".

Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα κι ότι ήρθαν παίκτες μεποιότητα,οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε όλοι μαζί, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο και να αποκτήσουμε ‘χημεία’ ως ομάδα".

"Είναι πλεονέκτημα ότι θα έχουμε τον ίδιο κόουτς, γιατί ο Σάββας Καμπερίδης είναι εξαιρετικός προπονητής και εξαιρετικός χαρακτήρας και μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος τεχνικός. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ