ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: Στο Αλεξάνδρειο ο Γουλιέλμος

Άρης: Στο Αλεξάνδρειο ο Γουλιέλμος

O Δημήτρης Γουλιέλμος μία ημέρα μετά την ήττα σοκ του Άρη από την Κατάγια βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο και συνομίλησε με μερικούς από τους παίκτες της ομάδας του. Ανάλυση των λαθών και συστάσεις από τον Βαγγέλη Αγγέλου για περισσότερο από μία ώρα.

Ο Άρης μπήκε με το... αριστερό στην φάση των Ομίλων του FIBA Europe Cup , καθώς η Κατάγια "άλωσε" το Αλεξάνδρειο . Ο ιδιοκτήτης της κίτρινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος μάλιστα βρέθηκε την Πέμπτη (18/10) στο Αλεξάνδρειο, ενώ παρατηρήσεις στους παίκτες έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας του και μετά το τέλος του προγράμματος της συνομίλησε σε ήρεμο τόνο με παίκτες του Άρη για την εικόνα που παρουσίασαν οι κίτρινοι απέναντι στην Κατάγια.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του "κλείδωσαν" για περισσότερο από μία ώρα τους παίκτες τους στην αίθουσα - video και τους ανέλυσαν τα λάθη που υπέπεσαν απέναντι στην φινλανδική ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής και οι συνεργάτες του έκαναν συστάσεις και παρατηρήσεις στους παίκτες, ενώ στη συνέχεια όσοι εξ αυτών είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κατάγια, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιπο προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (21/10, 17:00) για την 3η αγωνιστική της Basket League θα συνεχιστεί την Παρασκευή (19/10), όταν και οι κίτρινοι θα ανεβάσουν "στροφές"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ