ΑΡΗΣ

Άρης: Συνεχίζει με Μαρκόπουλο ενόψει Ιωνικού

Άρης: Συνεχίζει με Μαρκόπουλο ενόψει Ιωνικού
EUROKINISSI

Η νέα ήττα του Άρη από τη Λάρισα έχει φέρει προβληματισμό στους "κιτρινόμαυρους", με τον Σούλη Μαρκόπουλο να προετοιμάζει την ομάδα ενόψει Ιωνικού για μία νίκη "ανάσα" στην εκκίνηση της Basket League.

Η ήττα του Άρη από τη Λάρισα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στη Basket League για τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι μετά και τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν.

Θέμα προπονητή πάντως δεν υπάρχει για την ώρα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του να ξεκινούν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό (19/10). Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός είχε κλεισμένους τους παίκτες για περισσότερη από μία ώρα στα αποδυτήρια κάνοντάς τους έντονες παρατηρήσεις για τα πολλά λάθη που έκαναν στη Νεάπολη.

Μέσα στα αρνητικά αποτελέσματα βέβαια, δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα στον Άρη, ο οποίος στο ματς με τη Λάρισα είδε (και) τον Τζέιλεν Μόρις να τραυματίζεται. Ο Αμερικανός έκανε θεραπεία και υποβλήθηκε σε εξατάσεις υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Νίκου Κουκουλιά. Παράλληλα, όμως, ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη του επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ