ΑΡΗΣ

Άρης: Συνεχίζεται η αποχή των τεσσάρων Αμερικανών

Άρης: Συνεχίζεται η αποχή των τεσσάρων Αμερικανών

Η ΚΑΕ Άρης κατέβαλε μέρος της δόσης του Μαρτίου σε όλους τους παίκτες της, αλλά οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ συνέχισαν να απέχουν από τις υποχρεώσεις των κίτρινων.

Οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μάικλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ συνεχίζουν τις... απεργιακές κινητοποιήσηεις, καθώς απείχαν και την Πέμπτη (2/5) από την προπόνηση του Άρη.

Η ΚΑΕ Άρης την Πέμπτη (2/5) κατέβαλε σε όλους της παίκτες της ομάδας της μέρος της δόσης του Μαρτίου, αλλά το ζήτημα που έχει προκύψει με την οι τέσσερις Αμερικανοί συνέχισαν την αποχή παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα επιλυθεί το ζήτημα

Οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις και Μάικλ Κάιζερ ζητούν τα δεδουλευμένα τους για το μήνα Μάρτιο, ενώ η περίπτωση του Γκάρι Μπελ διαφέρει, καθώς υπάρχουν οφειλές και από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Καστρίτης, όμως, στην προπόνηση της Πέμπτης (2/5) δεν είχε στην διάθεσή του και τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργος Αγγέλου και Στράτο Βουλγαρόπουλο, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ