ΑΡΗΣ

Άρης: Θλάση ο Τολιόπουλος

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να απουσιάσει από τις προσεχείς υποχρεώσεις του Άρη στην Basket League.

Νέο πρόβλημα στον Άρη, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο. Η απουσία του 22χρονου γκαρντ έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Βεργίνη.

Λύσεις στην περιφέρεια αναζητεί πλέον ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Έλληνας τεχνικός είδε την Τρίτη (12/3) να μην προπονείται κανείς εκ των Τολιόπουλου, Μποχωρίδη και Βεργίνη.

Ο πρώτος υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο από μία γονατιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κολοσσό κι ακολούθησε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήμα τραυματισμού. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Γιώργος Αγγέλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο τεχνικός του Άρη θα περιμένει να δει εντός των προσεχών ημερών αν θα μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον εκ των τεσσάρων γκαρντ, για να καταστρώσει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/3) με αντίπαλο το Περιστέρι.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ