ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης: "Το Περιστέρι να ανατρέξει στο παρελθόν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πεδουλάκη"

Άρης: "Το Περιστέρι να ανατρέξει στο παρελθόν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πεδουλάκη"

Η ΚΑΕ Άρης ανταπάντησε σε όσα υποστήριξε η ΚΑΕ Περιστέρι για τον Βαγγέλη Αγγέλου "καταγγέλλοντας" την συμπεριφορά του Αργύρη Πεδουλάκη.

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζεται και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανταπάντησε στην ανακοίνωση των φιλοξενούμενων , οι οποίοι είχαν ρίξει τα βέλη τους προς τον Βαγγέλη Αγγέλου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "επιδεικνύει συμπεριφορά νταβατζή". Οι "κίτρινοι" υποστηρίζουν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων χαιρέτησε ειρωνικά τους οπαδούς, ενώ αναφέρθηκαν και σε ένα παλαιότερο περιστατικό.

"Προτoύ η ΚΑΕ Περιστέρι τολμήσει να μιλήσει και να αμφισβητήσει το ήθος του προπονητή της ομάδας μας, θα τη συμβουλεύαμε να ανατρέξει στο παρελθόν και να παρακολουθήσει τα βίντεο που έχουν καταγραφεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού της ομάδας της και τις χειρονομίες του σε παιχνίδι που έγινε απέναντι στον ΑΡΗ, στο γήπεδο μας. Επίσης, υπάρχει και το βίντεο από το σημερινό παιχνίδι, όπου ο κ. Πεδουλάκης χαιρετά ειρωνικά κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης τους φίλους του ΑΡΗ, προκαλώντας με το... καλησπέρα το κόσμο που βρέθηκε στο “Nick Galis Hall”.

Όσο για τα υπόλοιπα υπάρχει και η Δευτέρα...", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, ενώ οι "κίτρινοι" δημοσίευσαν και τα links των videos, στα οποία ο Αργύρης Πεδουλάκης φαίνεται να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς οπαδούς του Άρη έπειτα από "διάλογο" που είχαν ανοίξει οι δύο πλευρές σε παλαιότερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ