ΑΡΗΣ

Άρης: Χειρουργήθηκε και βλέπει... Δεκέμβρη ο Μποχωρίδης

Άρης: Χειρουργήθηκε και βλέπει... Δεκέμβρη ο Μποχωρίδης
EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10/10 η χειρουργική επέμβαση του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Κουκουλιά.

Ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" είχε υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή και έτσι αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να επιταχύνει την επιστροφή του στα παρκέ. Αυτή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες, όπως υποστήριξε και ο γιατρός της ομάδας. Στόχος του, λοιπόν είναι να επιστρέψει στα μέσα Δεκέμβρη και να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (14/12 στο ΟΑΚΑ).

Μάλιστα, στην κλινική "Άγιος Λουκάς" όπου και πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, τον επισκέφτηκαν και δύο μέλη της ομάδας, ο συμπαίκτης του Διαμαντής Σλαφτσάκης και ο φυσιοθεραπευτής του Άρη, Παναγιώτης Μπουτοβίνος.

Άρης: Χειρουργήθηκε και βλέπει... Δεκέμβρη ο Μποχωρίδης

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ο γιατρός του Άρη, Νίκος Κουκουλιάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Ο Λευτέρης υποβλήθηκε σε διαδερμική οστεοσύνθεση κατάγματος σκαφοειδούς. Αυτό μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε αφαίρεση του γύψου και κινητοποίηση της άρθρωσης σε 15 μέρες. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της πώρωσης του κατάγματος, για να επιτρέψουμε την πλήρη επάνοδο του παίκτη σε αγωνιστικές δραστηριότητες, την οποία υπολογίζω σε περίπου δυο μήνες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ